Voorwaarden

 

Onze leveringsvoorwaarden – M. Pronk BV – KVK 66726603 btw NL856674552B01 bankrekening NL89ABNA0440237920 

1. Op onderdelen waaraan aantoonbaar een kwaliteitscode is gegeven:
Plaatwerk met A1 of A2 kwaliteit en motor of versnellingsbak met minder dan vijftigduizend kilometer geeft Autodemontagebedrijf M. Pronk.B.V drie maanden garantie. tenzij anders vermeld is. Verder gelden voor deze onderdelen ook alle overige voorwaarden.

2. Garantie op motoren en/of versnellingsbakken is alleen van toepassing, indien aantoonbaar olie en/of getande riem en/of filters zijn vernieuwd.

3. Distributie- en koppakkingschade vallen buiten de garantie

4. Werkzaamheden en/of onderdelen die betrekking hebben op de inbouw en/of garantie van geleverde onderdelen zijn niet voor rekening van Autodemontagebedrijf M. Pronk .B.V.

5. Geleverde onderdelen kunnen binnen 8 dagen worden geretourneerd .(dit geldt niet voor electronische onderdelen zoals Computer, ecu,relais, modules, media, navigatie en half electronische onderdelen! De afnemer ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag verminderd met 15 % van het aankoopbedrag met een minimum van € 50,-

6. Autodemontagebedrijf M. Pronk B.V. is niet aansprakelijk voor door u verkeerd bestelde onderdelen, Deze nemen wij niet retour!!

7. Verzend en retour kosten zijn voor rekening klant.

8.Retourzendingen die na de de in de voorwaarden gestelde zichttermijn worden teruggestuurd, worden niet als retour aangemerkt en zonder in behandeling te zijn genomen, retour gezonden naar de afzender.

9. Motoren, versnellingsbakken en turbo’s dienen binnen 1 maand na levering zelf retour gebracht/ gestuurd te worden, anders volgt daar een factuur van!

10. Indien een motor compleet geleverd wordt geven wij geen garantie op de aanbouwdelen!